top of page

Privacyverklaring

Een privacybeleid/-overeenkomst is wettelijk verplicht als u persoonlijke gegevens verzamelt over uw sitebezoekers. Pas de details van uw beleid aan zodat deze overeenkomen met de geldende stappen om de informatie van uw gebruikers te beschermen.

Introductie
Bruins Veem zet zich in voor de bescherming van de verzamelde gegevens met betrekking tot onze gebruikers. Dit beleid geeft informatie over het verzamelen, het gebruik en de bescherming van persoonlijke informatie die wij van bezoekers van onze site ontvangen. Door verder te gaan op onze website stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met de voorwaarden van dit beleid.

Gegevensverzameling
Bruins Veem verzamelt de minimale hoeveelheid persoonlijk identificeerbare informatie die nodig is om onze site en de service die we aanbieden te verbeteren. Gegevens die we verzamelen, bevatten alle of enige informatie die u verstrekt tijdens het gebruik van onze website en/of diensten.

Gebruik van informatie
Bruins Veem kan de persoonlijke informatie die via onze site wordt verzameld, specifiek gebruiken voor de doeleinden die in dit beleid worden beschreven. Persoonlijke gegevens die we om welke reden dan ook verwerken, worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor die doeleinden. Wij zullen redelijke maatregelen nemen om het verlies of misbruik van uw persoonlijke informatie te voorkomen (bijvoorbeeld encryptie).

Contact opnemen
bottom of page